RockSchool обяви началото на кандидатстването за участие в ежегодната RockSchool

...
RockSchool обяви началото на кандидатстването за участие в ежегодната RockSchool
Коментари Харесай

10 талантливи младежи ще учат безплатно музика в RockSchool

RockSchool разгласи началото на кандидатстването за присъединяване в годишната RockSchool Стипендия. Тя обезпечава 10 стипендии за гратис 6 месечно музикално образование на надарени и стимулирани младежи, които копнеят да се развиват музикално.

В стипендиантската стратегия може да взе участие всеки, без значение от възраст, пол или финансово положение. Кандидатстването се прави посредством малко мотивационно видео, което екипът на RockSchool прави оценка. То би трябвало да съдържа историята на претендента с музиката и неговата мотивация за какво би трябвало да бъде подсилен. Не е належащо да се показват музикални умения.

До момента над 40 ученика са минали през стипендиантската стратегия на RockSchool. Всички те са част от музикалното фамилията на акдемията, а някои от тях са били част от доброволческата стратегия или са получили благоприятни условия за участия в разнообразни концерти, фестивали и събития. 

RockSchool насочва покана към всички музикални възпитаници, които желаят да развиват своите умения и да получат гратис интензивно музикално образование - да се включат в стипендиантската стратегия. Кандидатстването е до 25 Април 2022 в формалния уебсайт на програмата: https://rockschool.bg/bg/projects/rock-school-stipendija-za-obuchenie 

RockSchool е най-голямата музикална академия за присъствени и онлайн музикални уроци по китара, барабани, пеене, бас, пиано, цигулка и други принадлежности. Ние развиваме музикалното обучение и просвета в България и предоставяме новаторски благоприятни условия за развиване за всички, които желаят да израснат в областта на музиката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР