Роботите навлязоха с пълна сила в умните домове. Всъщност, именно

...
Роботите навлязоха с пълна сила в умните домове. Всъщност, именно
Коментари Харесай

Последните тенденции от 2021 в роботите за прозорци и картографиращите хибридни роботи

Роботите навлязоха с цялостна мощ в умните домове. Всъщност, точно картографиращите роботи са първите устройства, които сложиха начало на наклонността да създадем домовете си по-умни, а всекидневието ни доста по-лесно, изключително в частта с поддържане на висок стандарт на хигиена. Под картографиращи роботи разбираме , които в последно време станаха надалеч по-иновативни от моделите през миналите няколко години. Мнозина от тях към този момент могат да минават през разнообразни повърхности и да ги почистват по безукорен метод, а също така и да основават свои лични направления, които да запаметяват и ползват при всяко последващо включване на уреда.

Но с изключение на роботизирани прахосмукачки през днешния ден нововъведенията и новите технологии ни разрешават да приютим в дома или на работното си място и други неповторими почистващи артикули. Точно такива са и. С извънредно мощна технология, те не оставят и петънце по стъклата, а също така са надалеч по-безопасния избор за вас, изключително в случай че живеете на висок етаж или управлявате постройка с голям брой стъкла, чакащи да бъдат лъснати до изрядност!

Hobot - марката, която промени мнението ни за роботите за разчистване на стъкла

Честно казано, до появяването на този производител на пазара за роботизирани почистващи уреди умните устройства за миене на стъкла и прозорци не бяха кой знае какъв брой приемливи. Те разполагаха с много дефекти и хората не им обръщаха внимание, предпочитайки да влагат парите си в по-сигурни и надеждни, а и ефикасни умни устройства, каквито са картографиращите прахосмукачки. Но от Hobot трансформираха това отрицателно мнение за роботите за прозорци, тъй като те предложиха на пазара няколко в действителност неповторима продукта.

Първият първообраз от компанията е неповторимият Hobot 298. Той се одобри повече от уместно от потребителите. С вграден резервоар и с мощна ултразвукова помпа той не пръска безредно от миещата течност, а я пулверизира, с което реализира оптималната успеваемост. Освен че стъклото е идеално почистено и по него не остава нито едно леке или прашинка, Hobot 298 разрешава потреблението на минимално количество вода за извънреден краен резултат, който съгласно експертите до момента не е следен при никой различен интелигентен апарат за разчистване на стъкла. Но с това не завършват нововъведенията, въведени от Hobot. Всички техни модели са напълно безчеткови, позволяващи освен самостоятелно напръскване по съответните повърхности, само че и обезпечаване на съвършена точност за 100% хигиена без никакво разхищаване на водния запас. HOBOT 298 също така е с много издръжлива батерия и се оправя идеално с грапавите повърхности.

И в случай че дотук всичко ви звучи съвършено, единствено почакайте да видите какво може и има новия модел апарат за разчистване на стъкла от Hobot. Представяме ви Hobot 2S. Той разполага с цели два вградени контейнера. И всеки от тях има неповторима ултразвукова пръскачка, която работи във всички направления с двойно по-висока скорост от предходния модел. За да се усили успеваемостта на работата на новия робот за миене на стъкла от Hobot, производителят усилва и височината на корпуса му, с което дава още по-висока степен на еластичност на уреда при положение на среща с щори или ъгловите пространства.

Legee7 или по какъв начин Hobot осъвременяват и по този начин модерните картографиращи роботи

Но от Hobot съвсме не са насочени само и единствено по посока реновиране на концепцията за интелигентен апарат за разчистване на стъкла и прозорци. Производителят е добре прочут и със своите свръхефективни картографиращи роботи. Тези роботи прахосмукачки слагат безусловно нови стандарти в умното поддържане на висока хигиена в дома и офиса.

В началото бе Legee 688. Той съставлява смесен робот прахосмукачка, предлагащ дейно миене с мопове, които се движат с цели 600 трептения в минута. На процедура, сходен резултат не бе изпълним от никоя друга марка робот прахосмукачка, с което накара потребителите да се оглеждат точно за хибридни роботи. Но нещата станаха още по-сложни що се касае до избор на най-хубавия модел от Hobot. Защото на пазара се появи още по-мощен и сериозен съперник в лицето на Legee7. За разлика от своя предходник той има успеваемост на миене, изразяваща се в 900 трептения в минута. Наред с това, производителят усилва и мощността по време на напълно изсъхнало разчистване. И вместо новаторското поредно разчистване, което видяхме в в Legee 688, в Legee7 е внедрена новаторската технология за лазерно сканиране. Тази технология идва с десетки нови функционалности и усъвършенствания, трансформирайки робота в същински зложелател и на най-миниатюрното леке по пода, както и на най-опасните бактерии, живеещи по повърхността, по която стъпвате всеки ден. Специално за българските консуматори в Legee7 към този момент е очакван и български език, в това число за функционалността главо помощник, с което получавате цялостен надзор над своя интелигентен робот. Към всичко това прибавете и новаторския перящ се филтър. Тази извънредно рядка екстра не е налична даже при множеството модерни роботи прахосмукачки висок клас, само че пък от Hobot общително ви я прибавят, с цел да получите оптимален резултат със своя предстоящ обичан апарат.

За край ще кажем, че като всяка друга иновация и Legee7, и Hobot 2S са със относително високи цени. Резултатите, които можете да очаквате от тях обаче са надалеч по-високи от обезпечените на други марки модели. Ако сте подготвени за сходна инвестиция, съветваме ви да посетите Robopolis. Това е извънредно надеждна платформа, където освен че можете да намерите към момента рядко срещаните в България извънредни модели Legee 7 и HOBOT 2S, само че и редица други специфични оферти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР