Роботът Flippy, който приготвя бургери и започна работа тази седмица

...
Роботът Flippy, който приготвя бургери и започна работа тази седмица
Коментари Харесай

Робот прави бургери в щатски ресторант /видео/

Роботът Flippy, който подготвя бургери и стартира работа тази седмица в ресторант в Калифорния, бе заставен да излезе в отмора още след първия си работен ден, тъй като е прекомерно муден.
Роботът работи в ресторант от веригата Cali Burger в Пасадена с концепцията да размени готвачите.
Сега обаче той ще бъде ъпгрейднат, с цел да готви по-бързо. Неговите човешки помощници също получават в допълнение образование, с цел да се оправят с търсенето в ресторанта.
Роботът към момента е зад грила, само че е изключен, оповестява Би Би Си, като цитира USA Today. До него е подложен надпис, че той "ще готви скоро ", само че няма оповестена дата по кое време машината още веднъж ще обръща месото и сглобява хамбургерите.
Смята се, че роботът се нуждае от повече време за модернизиране, защото новината за появяването му е провокирала голям интерес и опашки от клиенти.
Така поръчките станали повече, в сравнение с ресторантът можел да поеме.
В изказване Miso Robotics, производителят на Flippy, съобщи, че тества кода, който управлява роботата му, с цел да се увери, че той може да готви задоволително бързо, с цел да извърши поръчките си в пиковите часове.
Преди да стартира работа, за Flippy се твърдеше, че е в положение да подготви до 2000 бургера дневно.
Ако роботът се окаже задоволително ефикасен, Cali Burger панира да сложи негови събратя във всичките си 50 обекта в Съединени американски щати.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР