Роби Уилямс обвини дългата употреба на наркотици за това, че

...
Роби Уилямс обвини дългата употреба на наркотици за това, че
Коментари Харесай

Роби Уилямс: На сцената често си забравям текста заради наркотиците - slava.bg

Роби Уилямс упрекна дългата приложимост на опиати за това, че не помни текстовете си. За благополучие почитателите му не са забелязали сходно нещо, защото той си оказва помощ с аутокю на всеки концерт.

46-годишният артист, който от 20 години не близва алкохол и не допира опиат разкри още, че към този момент не помни текстовете на всичките си песни, тъй като мозъкът му не е същият.

„ Ако си на стадион цялостен с хора и си взимал доста опиати през годините, мозъкът ти няма по какъв начин да работи вярно. И последното нещо, което искаш да споделиш пред 80 000 индивида е: „ Да, забравих си текста “. Затова употребявам аутокю, защото пострадвам от тревога в напрегнати обстановки, показа пред „ Sun on Sunday “ артистът.

По-рано този месец Роби имаше прочувствено завръщане вкъщи, откакто бе разграничен със брачната половинка си Айда и децата им за 21 дни около пандемията. Той се завърна от Австралия и се изолира от фамилията си, до момента в който Айда остана в Лос Анджелис с децата им – Теодора, Чарлътн, Колет и 18-месечния Бю.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР