Роби Уилямс наруши всички кралски етикети, като не престана да

...
Роби Уилямс наруши всички кралски етикети, като не престана да
Коментари Харесай

Роби Уилямс наруши кралските етикети на сватбата на Южени

Роби Уилямс наруши всички кралски етикети, като не престана да дъвче гневно дъвка на сватбата на принцеса Южени.

Естествено това не остана неусетно и 44-годишният Роби получи доста рецензии онлайн, изключително за обстоятелството, че е дъвчел дъвката си до момента в който си е приказвал с кралски особи в параклиса, тъкмо преди старта на формалната гала.

Освен това брачната половинка на английската попзвезда – американката Айда Фийлд, се появи в бял костюм, което също се смята за недопустимо съгласно протокола, защото, по право, белият цвят е непокътнат за булката.

39-годишната Айда разсъни неодобрението поради белезникавия си тоалет на Armani Privé. Очевидци настояват, че измежду другите над 800 посетители на сватбата, не е имало жена с по-светло облекло.

Шестгодишната щерка на двойката – Теодора, пък беше една от дребните шаферки на Южени, паралелно с принцеса Шарлът – дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Според осведомени, Южени и Роби Уилямс са доста близки другари от много години като постоянно си гостуват един на различен.

Пищната женитба на дъщерята на принц Андрю и Сара Фергюсън с Джак Бруксбанк се организира в петък, в параклиса „ Свети Георги “, на територията на замъка Уиндзор.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР