Робертус е четвъртият висш ръководител в ЛУКойл, които умира в

...
Робертус е четвъртият висш ръководител в ЛУКойл, които умира в
Коментари Харесай

Стана ясно как е починал вицепрезидентът на Лукойл - самоубил се е

Робертус е четвъртият върховен началник в " ЛУКойл ", които умира в последните две години

Смъртта измежду топмениджърите продължава да преследва " ЛУКойл ". Вчера компанията заяви за неочакваната кончина на вицепрезидента на компанията Виталий Робертус. Той е умрял на 53 година Днес Телеграм каналът ВЧК-ОГПУ заяви, че Робертус се е самоубил на работното си място. Обесил се е в кабинета си.

През деня старши президентът на " ЛУКойл " Олег Пашаев се учудил, че Робертус не дава отговор по телефона. Отишъл до кабинета му и разкрил тялото в тоалетната. Според източници в " ЛУКойл " последните дни в компанията били доста нервни и вицепрезидентът бил доста смутен. При украински офанзиви с дрон три основни съветски петролни рафинерии бяха извадени от строя. 

Робертус е четвъртият върховен началник в " ЛУКойл ", които умира в последните две години.

Работи в " ЛУКойл " от 30 година В последните два месеца най-големите рафинерии на компанията в Русия са подложени на непрекъснати офанзиви с украински дронове. 

През октомври 2023 година на 66 година от сърдечна непълнота умря ръководителят на Съвета на шефовете на компанията Владимир Некрасов. Той оглави съвета след непредвидената кончина на предходния началник Равил Маганов. На 1 септември 2022 година Маганов падна от висок етаж на Централната клинична болница. 

През май 2022 година в Митишчи умря някогашният вицепрезидент, шеф на Главното ръководство за доставките и продажбите на " ЛУКойл ", Александър Суботин. Според Mash гибелта е настъпила по време на несполучлив шамански сеанс с отрова на жаба, посредством която са опитвали да излекуват Суботин от алкохолизъм. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР