Робърт Патинсън има зад гърба си няколко раздели със звездни

...
Робърт Патинсън има зад гърба си няколко раздели със звездни
Коментари Харесай

Бившата на Робърт Патинсън си спомни за раздялата

Робърт Патинсън има зад тила си няколко раздели със звездни девойки. След като прекъсна дългогодишната си връзка с екранната си партньорка от филмовата сага „ Здрач “ Кристен Стюарт, Патинсън имаше сантиментална връзка с певицата FKA Twigs, за която бе даже и благоприятен.

Именно тя реши да показа за връзката с артиста и за какво двамата по този начин и не стигнаха до олтара. Певицата показа, че раздялата с артиста в действителност ѝ разрешила да разбере коя е тя.

„ Когато срещнете някого, животът ви се преплита – другари, семейство, ежедневие. И тогава се случва разплитането на всичко това – би трябвало да разберете, добре, аз трябваше да схвана коя съм “, споделят клонките на FKA по време на шоуто New Music Daily.

Според певицата след раздялата тя почувствала, че „ познава себе си по-добре “. „ Чувствам се по-отворен, по-мек човек. Чувствам, че се дръзвам повече “, изясни Талия (истинското име на певицата).

FKA и Робърт Патинсън скъсаха през 2017 година, няколко години след годежа. За първи път двойката беше видяна дружно на улица в Ню Йорк през 2014 година Сега Талия се среща с стилния редактор Рубен Есер.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР