Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са заедно от 2018 г.,

...
Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са заедно от 2018 г.,
Коментари Харесай

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус пак изненадаха всички

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са дружно от 2018 година, като около пандемията започнаха да живеят дружно в Лондон, където артистът участваше в фотосите на кино лентата " Батман ".
 Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус ще стават родители за първи път
Голямата и вълнуваща вест за Робърт Патинсън и половинката му

Честито!

През месец май 2023 година Патинсън и Уотърхаус участваха на Met Gala като двойка за първи път, а през ноември същата година научихме, че ще стават родители.

Това показа самата Суки по време на музикалния фестивал Coronoa Capital Festival в Мексико. 31-годишната изпълнителка и модел се качи на сцената, с цел да извърши няколко части, само че преди този момент даде ясно да се разбере, че е бременна.

Baby joy for Suki Waterhouse and Robert Pattinson as they confirm the arrival of their first child on a sweet family stroll
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Сега разбираме, че тихомълком двамата към този момент са станали родители. Актьорът от " Здрач " е видян да бута количка на разходка с Уотърхаус в Лос Анджелис, съгласно фотоси и видео, оповестени от Mail Online.
 Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са сгодени
Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус въпреки всичко ще го създадат

Следващата значима крачка наподобява е реалност

Във видеото се вижда по какъв начин Патисън реалокира новороденото от количката на столче за кола, до момента в който майката на Суки - Елизабет разглобява количката и я поставя в транспортното средство. Британските звезди към момента не са разкрили детайлности за бебето, в това число неговия пол и дата на раждане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР