Робърт Левандовски продължава да тероризира защитниците навсякъде, където се появи,

...
Робърт Левандовски продължава да тероризира защитниците навсякъде, където се появи,
Коментари Харесай

Левандовски отново се отчете с хеттрик срещу Бенфика, а Дибала най-накрая пак блести за Ювентус

Робърт Левандовски продължава да тероризира бранителите на всички места, където се появи, като този път пострадали още веднъж бяха бранителите на Бенфика в Шампионската лига. Полякът вкара хеттрик за триумфа с 5:2 за Байерн Мюнхен, въпреки и да изпусна дузпа в срещата.

Лева оглави голмайсторската конкуренция в шампионата със своите попадения довечера и към този момент има 8 в четирите си изяви за „ баварците “.

В различен от забавните мачове Пауло Дибала най-сетне заблестя по познатия метод с двата си гола за Ювентус в триумфа с 4:2 над Зенит Санкт Петербург. Аржентинецът бе диригентът за „ остарялата госпожа “, като добави и асистенция за Алваро Мората.

„ Старата госпожа “ си подсигурява също мястото на 1/8-финалите в Шампионската лига, само че проблемите в отбрана на Масимилиано Алегри стартират от ден на ден да тежат.

В останалите срещи от през днешния ден Волфсбург победи Ред Бул Залцбург с 2:1,,, Виляреал не остави късмет на Йънг Бойс с 2:0 на испанска земя, Динамо Киев загуби от Барселона с 0:1 и Севиля позволи цялостен поврат до 1:2 с френския Лил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР