Роб Макелхени не е от най-популярните лица в Холивуд, но

...
Роб Макелхени не е от най-популярните лица в Холивуд, но
Коментари Харесай

Изневерил ли е Роб Макелхени на Кейтлин Олсън и как двамата се пошегуваха с твърденията

Роб Макелхени не е от най-популярните лица в Холивуд, само че стана по-известен около решението си да влага дружно с Райън Рейнолдс в уелския футболен тим Рексъм.
 Рексъм, Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, крал Чарлз, Камила и срещата на четиримата
Когато Камила се поддаде на холивудски чаровник

Защо Чарлз и Камила се срещнаха с Райън Рейнолдс

Поне все още инвестицията на двамата наподобява добра, само че това не значи, че жълтите вести и злословия ще подминат артиста от  " Слънчева Филаделфия ". Преди известно време се появиха изказвания, че Макелхени е изневерил на брачната половинка си Кейтлин Олсън , до момента в който е бил на посещаване по работа в Уелс.

А тази невярност е довела до разлъка сред двамата. Е, явно не е правилно, тъй като Олсън реши по-много забавен и комичен метод да опровергае изказванията.

It was me who had the affair.
But it was not with someone from Wales.

It was with a whale.

I’ve always loved whales. They’re the bosses of the ocean and I’m attracted to power. We ask for privacy as we navigate this difficult time.????????

В профила си в Twitter актрисата написа, че в действителност не брачният партньор ѝ, а тя е имала спекулация. Но не с някой от Уелс, а с кит, заигравайки се думите на британски Wales и whale.

" Винаги съм обичал китовете. Те са господарите на океана, а аз съм притеглен от властта. "  Кейтлин Олсън даже приключва с апела да бъде почетено персоналното им пространство, до момента в който се оправят с този сложен интервал. пък показа туита на брачната половинка си, като написа шеговито, че изказванията за жал са правилни. Но пък някои елементи не са.
 Рексъм - футболният тим на Райън Рейнолдс, върви нагоре
Райън Рейнолдс съумява и във футбола

Рексъм прогресира

Роб Макелхени и Кейтлин Олсън се срещат на снимачната площадка на  " Слънчева Филаделфия ", като през 2008 година се женят. Актьорите имат две деца - Аксел и Лео, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР