Ритуалите ни за късмет често са изключително забавни и дори

...
Ритуалите ни за късмет често са изключително забавни и дори
Коментари Харесай

Ритуалите на звездите за късмет

Ритуалите ни за шанс постоянно са извънредно занимателни и даже неуместни, написа каналът " във vbox7. Ето и какво вършат някои звезди, с цел да привлекат шанса на своя страна:

Виктория Бекъм

Виктория има вяра извънредно доста в силата на кристалите , по тази причина тя взима на всички места със себе си и богата си сбирка.
 Виктория Бекъм Gulliver/Getty Images

Тейлър Суифт
За изпълнителката цифрата 13 се оказва извънредно късметлийско. Много от хубавите събития в живота ѝ, както и триумфите в кариерата ѝ са свързани с това, не изключително късметлийско за множеството хора, число.
 Тейлър Суифт Gulliver/Getty Images
Ариана Гранде

Преди значими прослушвания и участия, изпълнителката наложително яде шоколадови понички за шанс.

Меган Фокс

Меган има необикновен обред за шанс по време на полет. Тя наложително слуша песни на Бритни Спиърс , тъй като счита, че не и отредено да почине слушайки изпълнителката.

Серена Уилямс

Световноизвестната тенисистка има собствен личен обред за шанс преди мач. Тя отива на корта със сандали, носи еднакъв чифт чорапи по време на шампионата, връзва обувките си по характерен метод и удря топката тъкмо пет пъти преди първия си сервис.
 Серена Уилямс е на край на Шампионата на УТА Reuters
Хайди Клум

За шанс, Хайди носи на всички места със себе си дребна торбичка със зъбите си. Тя споделя, че не е сигурна, че и носят шанс, само че това е нейното малко щуро нещо, което прави.
 Хайди Клум Gulliver/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР