Ритуал за изпълнение на желанията Може би сте чували, че

...
Ритуал за изпълнение на желанията Може би сте чували, че
Коментари Харесай

Ритуал за изпълнение на желанията ви с чаша вода

Ритуал за осъществяване на желанията

Може би сте чували, че водата бива жива и мъртва, само че малко на брой са се замисляли какъв брой мощна сила се съдържа в нея.

Отдавна се практикуват ритуали за осъществяване на стремежи. Днес ще разберете за различен метод да получите това, което желаете, с който безусловно всеки може да се оправи.

Правилно образуване на желанието
Това е най-важният миг. В този ритуал можете да употребявате единствено едно предпочитание, само че несъмнено след седмица можете да извършите същото за друго свое предпочитание. Правилната дефиниция е доста значима:

Започнете с думите „ желая “.
Текстът би трябвало да съобщи вашите страсти в настоящето време и с прочувствена багра.

Например: „ Искам да се любувам на удовлетворението ми от шофирането зад новото ми алено BMW X6. В този миг чувствам топлите слънчеви лъчи, които ме галят и танцуват под звуците на обичаната ми музика. “

Не се ограничавайте в желанието си, т.е. не пишете: „ Искам Васил да ми подари кола или самичък да изкарва пари за нея “.

Това не е вярно, защото ограничавате Вселената до опцията да ви даде мечтаното по различен метод.

Просто изгорете този лист хартия.

Какво да вършиме с водата
Няма значение кога на деня вършиме този обред за осъществяване на желанията или етапа на луната. Просто налейте чаша чиста вода и я замразете, незабавно щом тя замръзне, я размразете и преминете към най-важното.

Важно е ритуалът да се прави в почистено и подредено помещение, защото силата циркулира по-добре.

Не би навредило да изхвърлите старите движимости от къщата, които от дълго време не употребявате.

Идва ред на най-интересната част. Вземете листа с написаното предпочитание и поставете чашата размразена вода върху него. Започнете да разтривате длани една в друга. Когато ги отдалечите, ще почувствате магнитното привличане, това е самият поток от сила. Поставете длани в профил на чашата и започнете да ги движите, насочвайки цялата сила към водата. В този случай би трябвало да пандизите очи и да се концентрирате върху визуализирането на желанието си, дотам, че безусловно да започнете да усещате всичко и да почувствате оня миг, когато желанието ви се е сбъднало.

Вижте още: Торта “Три шоколада ” – същинска приятност за небцето

Може да повтаряте този обред в продължение на седмица, макар че можете да го извършите единствено един път.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР