Рискът да се заразиш с коронавирус си заслужава и аз

...
Рискът да се заразиш с коронавирус си заслужава и аз
Коментари Харесай

Завърнала се от Занзибар българка: Рискът си заслужава

Рискът да се заразиш с ковид си заслужава и аз бих се върнала в Занзибар. Това показа в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия Милица Пешут, която е е една от многото наши сънародници, посетили през последните седмици модерната туристическа дестинация. В неделя Милица се е завърнала у нас и към този момент е под карантина, според новата заповед на здравното министерство.

Решихме да заминем, тъй като това е една от дребното отворени дестинации, не изисква PCR тест и е топло, красиво... в действителност си заслужаваше риска, показа Милица.

„ Беше като едно бягство от цялата действителност, само някои чиновници в хотела носеха маски, като излезеш на открито забравяш за всичко “, добави тя. Не се съблюдават безусловно никакви ограничения, само че човек би трябвало да е виновен самичък за себе си, тъй като фактически има риск да се заразиш, признава Милица.

Тя е безапелационна, че би пътувала още веднъж, без значение от карантините и тестванията.

Припомнме, че в предпоследния аероплан от новата туристическа дестинация са открити четирима българи с позитивни проби за ковид, а по-късно позитивните станаха шестима. Това заяви основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев в утринния блок на bTV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР