Риши Сунак е натрапчив и груб“, смешен“ и не е

...
Риши Сунак е натрапчив и груб“, смешен“ и не е
Коментари Харесай

Риши Сунак е „натрапчив и груб“ и „не е материал за премиер“ – казват собствените му кандидати

Риши Сунак е „ настойчив и недодялан “, „ комичен “ и „ не е материал за министър председател “, съгласно неговите лични претенденти на торите.

Този вестник видя онлайн изявления и мнения от четирима консерватори, надяващи се да станат депутати след изборите, които не са похвали за партийния им водач. Това се случва, откакто торите се сблъскаха с борба в последния миг за избор на претенденти преди крайния период в петък - защото възможностите на господин Сунак да предотврати изгубване на торите на изборите понижиха.

Луси Тримнел, претендентът за маргиналното място на Съмъртън и Фром, назова господин Сунак „ настойчив и недодялан през 2022 година, до момента в който беше локален консултант.

Реагирайки на лидерски спор с Лиз Тръс, тя написа в Twitter, че господин Сунак е " извършил акт, който допускам, че практикува от дни ". цена ".

Питър Бедфорд, претендент за Mid Leicestershire, хареса туит с прякора на Риши „ господин Flip Flop ". Друг туит, който той хареса, назова Риши „ раздразним, нападателен, с неприятен манталитет “, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР