Риши Сунак беше изправен пред твърдения, че е ръководил Министерството

...
Риши Сунак беше изправен пред твърдения, че е ръководил Министерството
Коментари Харесай

Всичко, което научихме от Риши Сунак в Covid Inquiry, тъй като той отрича да ръководи „отряд за смъртта“

Риши Сунак беше изправен пред изказвания, че е управлявал Министерството на финансите на „ отряд за гибелта “ и назова родителите на безвъзмездна храна в учебно заведение „ безвъзмездни “ по време на уморителен ден на доказателства за следствието на Covid.

Министър-председателят, който се гордее с прецизното си внимание към детайлите, отхвърли рецензиите за своя пандемичен връх, само че не съумя да си спомни основни детайлности по време на шест часа печене на скара. Той стана раздразним, когато го разпитаха по отношение на спорната скица „ Яжте на открито, с цел да помогнете на нашите “ и беше заставен да отхвърли да прави пренебрежителни забележки за бедните фамилии.

Помощник-генералният секретар на TUC Кейт Бел сподели: „ Риши Сунак сподели под клетва, че е било значимо е да научите уроците от Covid. И въпреки всичко той не съумя да си спомни жизненоважни детайлности от публичен интерес допълнително от 20 случая. И още веднъж и още веднъж отхвърляше да поеме отговорност за дейностите си. Без подобаваща искреност и отчетност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР