Рио Фърдинанд обвини Джанлуиджи Донарума в престъпление при третия гол

...
Рио Фърдинанд обвини Джанлуиджи Донарума в престъпление при третия гол
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд оплю Донарума: Страхливец!

Рио Фърдинанд упрекна Джанлуиджи Донарума в " закононарушение " при третия гол на Барселона, който донесе успеха на каталунците с 3:2 против ПСЖ в първия четвъртфинал от Шампионската лига.

Вратарят на парижани реши да не излиза при центрирането от корнер на Гюндоган, след което Андреас Кристенсен забоде победното попадение в мрежата му.

Фърдинанд подлага на критика Донарума, защото топката бе ориентирана в дребното наказателно поле, където по принцип вратарят не би трябвало да има конкуренция за високите топки.
 Барселона победи ПСЖ с 3:2 в мач от Шампионска лига
Феноманелен конфликт в Париж! Барселона удари ПСЖ в истински голов трилър

Ето детайлности

" Според мен вратарят направи две неточности при центрирания през първото полувреме, след което си е споделил, че е по-добре да си стои на голлинията и да остави цялата отговорност на бранителите пред себе си - разяснява цитираният от webcafe.bg някогашен ас на Ман Юнайтед пред TNT Sports. -

Това е дребното наказателно поле. Той е два метра, само че го е боязън да излезе. Това е закононарушение! Той е задължен да излезе. Тази топка е негова.

Топката не бе прекомерно висока и той можеше да я нападна, само че случилото се през първата част му повлия. Той е един от най-хубавите вратари в света, само че би трябвало да поработи още върху представянето си при статични положения. "

Донарума сбърка и за първия гол на Барселона, когато не съумя да избие една топка и я подари на Рафиня.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР