Ринго Стар, китаристът на Бийтълс, издава четвърти мини албум за

...
Ринго Стар, китаристът на Бийтълс, издава четвърти мини албум за
Коментари Харесай

Ринго Стар издава мини албум

Ринго Стар, китаристът на " Бийтълс ", издава четвърти мини албум за последните три години, съобщи Асошиейтед прес.

Продукцията " Rewind Forward " ще бъде на пазара на 13 октомври.

" Обичам мини албумите, откакто този формат се появи за първи път през 60-те години на предишния век ", споделя той. " Тогава чух, че се вършат мини албуми и си помислих: " Това е хубаво! ".

За новата продукция Ринго Стар получава малко помощ от другари. Той работи взаимно с дългогодишния си инженер и съавтор Брус Шугар, с Джо Уилямс от " Тото ", Бенмонт Тенч и Майк Кембъл от групата " Хартбрейкърс " на Том Пети и други.

Сингълът " Feeling the Sunlight " пък е написан от Пол Маккартни, различен член на " Бийтълс ". За него Ринго Стар споделя, че си поддържат връзка " посредством фейстайм два пъти месечно " и се виждат, когато върви в Лондон или пък Маккартни посещава Лос Анджелис.

Ако в " Rewind Forward " или в някое от соловите продукции на Стар има тематична линия, то тя е един неотслабващ оптимизъм - даже при най-неприятните условия мирът и любовта ще оказват помощ.

Именно този дух го кара да продължава напред.

Ринго Стар е на есенно турне, което стартира на 17 септември в Онтарио, щата Калифорния, и ще завърши идващия месец в Такървил, щата Оклахома. Това е героизъм за реализатор деец, когато толкоз доста групи стартират прощални турнета, отбелязва Асошиейтед прес.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР