Рилски спортист победи ЦСКА в мач от 15-ия кръг на

...
Рилски спортист победи ЦСКА в мач от 15-ия кръг на
Коментари Харесай

Деян Карамфилов пред Sportal.bg: Този мач беше доста труден

Рилски състезател победи ЦСКА в мач от 15-ия кръг на НБЛ, а след срещата баскетболистът Деян Карамфилов изясни пред камерата на Sportal.bg с какво неговият отбор е надвил в конфликта.
 Рилски подчини мъчно ЦСКА в София Рилски подчини мъчно ЦСКА в София
„ Определено успяхме да спечелим с темперамент, тъй като този мач беше много сложен. Отдавна сме нямали подобен мач. Последните 5-6 мача ги печелим с разлика над 10 точки и като цяло множеството мачове в България. Днес, в действителност беше доста мъчно тук. Тази зала е малко нетипична и по тази причина първото полувреме ни беше дребна успеваемостта от тройката най-много. В третата част заиграхме по-добре в нахлуване, вкарахме си отворените шутове и ни потегли играта.

ЦСКА ни затрудни със промяната на отбраните, много ни затрудни. Сменят персонални и зонова отбрана. Също по този начин ние не играхме доста добре в отбрана, те вкараха някои много нетипични шутове за някои от играчите, само че това е баскетболът и се веселя, че спечелихме най-после. ", съобщи Карамфилов.

Какво показа гардът за конфликта с баскетболиста на ЦСКА Мартин Сотиров и за престоящия мач с Черно море Тича в НБЛ, вижте в нашето видео. 

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР