Рилски спортист беше на крачка от сензационен обрат срещу финландския

...
Рилски спортист беше на крачка от сензационен обрат срещу финландския
Коментари Харесай

Рилски спортист остана на крачка от сензационен обрат, но ще играе в групуте на ФИБА Къп

Рилски състезател беше на крачка от ефектен поврат против финландския Катай. В реванша от втория квалификационен кръг за " Фиба Къп " момчетата на Людмил Хаджисотиров се постановиха със 79-61 (20-17, 25-15, 26-15, 8-14), само че не можаха да стопят разликата от 22 точки от първия дуел.

 Балкан се класира за групите на ФИБА Къп
Балкан се класира за групите на ФИБА Къп

Ботевградчани изгубиха в реванша от Ден Бош

Това въпреки всичко се оказа задоволително за попадане в груповата фаза като " лъки неудачник " поради дребната разлика в общия резултат 163-167. Преди последната четвърт българите имаха преднина от 24 точки, само че в нея вкараха единствено 8 точки.

Най-резултатен за спечелилите беше Артър Едуардс с 16 точки. С 15 точки приключи Джейлън Дженкинс, а още 10 осъществя капитанът на тима Йордан Бозов. За финландците с по 14 точки най-полезни бяха Винсънт Симпсън и Рахлир Джеферсън.

 Снимка 382997
Източник:

В груповата фаза Катая ще играе в група " G ", където са още нашият първенец Левски Лукойл и гръцкият гранд Арис. Там ще попадне и един от " лъки неудачниците ", като това може да бъде и Рилски състезател. За групите се класира още във вторник и Балкан Ботевград, който ще срещне беларуския Цмоки Минск, кипърския АЕК Ларнака и белгийския Белфиус Монс-Айно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР