Рики Мартин обеща, че хората ще говорят за сватбата му,

...
Рики Мартин обеща, че хората ще говорят за сватбата му,
Коментари Харесай

Рики Мартин с грандиозно обещание за сватбата му с арабския художник Юзеф

Рики Мартин даде обещание, че хората ще приказват за сватбата му, заявявайки, че това ще е най-голямото събитие, което може да показа със света, написа БГНЕС.
45-годишният артист разгласи, че се е сгодил за приятеля си - шведския художник Джоан Юзеф – предходната година.

Двойката има желание да провежда обществена гала, която да бъде и огромно събитие за шоубизнеса.

Рики сподели: " Това ще бъде отлично събитие. И хората ще приказват за него. Ние сме съвременно семейство и мисля, че хората би трябвало да виждат хубостта на нашето семейство. Ето за какво го вършим обществено и ще споделим сватбата си със света”.

Изпълнителят на „ Livin 'La Vida Loca”, който има осемгодишни близнаци – Матео и Валентино – към момента не е сигурен за мястото на тържеството.

" В момента се занимаваме с поканите. Трябва да се погрижим и за това, че огромна част от фамилията на годеника ми е от Сирия. Обмисляме гала в Стокхолм или в Испания”.

Певецът добави, че е сюрпризиран от това какъв брой мъчно се провежда женитба.

" Всеки приказва за сватби, само че никой не споделя какъв брой мъчно се възнамеряват те. Не знаех, че ще е толкоз комплицирано да организираме най-важния ден в живота си”, добави той.

Рики Мартин съобщи, че е хомосексуален през 2010 година Той имаше 3-годишна връзка с икономиста Карлос Гонсалес, само че двамата се разделиха през 2014 година Мартин е татко на две момчета, родени от сурогатна майка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР