Рики Мартин и неговият съпруг - Джван Йозеф, са родители

...
Рики Мартин и неговият съпруг - Джван Йозеф, са родители
Коментари Харесай

Рики Мартин сподели мила снимка с дъщеря си - slava.bg

Рики Мартин и неговият брачен партньор - Джван Йозеф, са родители към този момент на четири деца. Три от тях са момчета, в това число най-малкото бебе - Рен, който се роди в края на октомври тази година.

Наскоро обаче Рики разгласява страхотна фотография на него и единствената му щерка - Лусия, която е с хавлия с лъвче на главата. Явно тя е правена тъкмо след банята на бебето, написа Dir.bg.

Лусия, която на 24 декември когато е и рожденият ден на артиста, става на една годинка. До фотографията на дребната синеока хубавица с жълта хавлия, Мартин е написал на испански:

"Господарката на фантазиите ми ".

Това е едвам втората фотография, на която се вижда дребната Лусия, която изпълнителят споделя в обществената мрежа и третата с нея, появила се в Инстаграм. На първата момиченцето е новородено и Рики е посочил единствено дребните ѝ ръчички, когато оповестява, че е станал татко за трети път и за първи път на момиче.

Следващата е, когато Лусия е на към осем месеца и е облечена в рокля на цветя със синя панделка в косите. До нея Рики бе написал "Светлината в очите ми " също на испански.

Рики Мартин и Йозеф Джван имат и двама близнаци, които към този момент са на 11 години - Валентино и Матео.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР