Рики Мартин е изправен пред дело за 3 милиона долара

...
Рики Мартин е изправен пред дело за 3 милиона долара
Коментари Харесай

Съдят Рики Мартин за 3 млн. долара

Рики Мартин е изправен пред дело за 3 милиона $ от някогашния си управител .

Ребека Дракър , която е била управител на Мартин през 2014-2018 година и от май 2020 година до април 2022 година, твърди, че не са ѝ били изплатени парите, които ѝ се дължат според съглашение сред тях.

В тъжба, подадена във Върховния съд на Лос Анджелис, Дракър желае 3 милиона $ .

Ricky Martin Sued For $3 Million By Ex-Manager For Breach Of Contract
— Stars Obituary (@ObituaryStars)
Дракър твърди, че е „ избавила кариерата на Рики Мартин “ и че го е „ защитила “ от „ следствията от неговите безразсъдности “.

„ Ребека го направи освен тъй като беше негов управител, само че и тъй като смяташе, че Мартин е неин безценен другар “ , написа в желае, заведен от юристите Джошуа М. Розенберг и Армунд Горчиан от "Venable LLP ".

Дракър твърди, че е работила в „ токсична среда “ и загатна за „ изключително противен случай в Дубай с присъединяване на Мартин и неговия представител Хосе Вега “ през 2018 година, който я предиздвикал да се отдръпна от ролята си на управител. След като месеци наред Мартин желал тя да се завърне, тя се върнала през май 2020 година

Sued By Ex-Manager For $3 Million
— THIRSTY (@thirstyfornews)
Но съгласно нея животът на Мартин бил "в хаос ", откакто тя се завърнала. „ Въпреки че кариерата на Мартин процъфтяваше, откогато той още веднъж нае Ребека като собствен управител през май 2020 година, тя беше принудена да се оправи с голям брой персонални проблеми на Мартин, като проблеми с бавачката, която той е наел да се грижи за децата си, неплащането на налози, злоупотребата с наркотични субстанции и други “ , се твърди в желае.

Дракър също твърди, че е подхванала стъпки, с цел да отбрани кариерата на Мартин даже след срутва на артиста през септември 2020 година , когато той получил писмо от юрист, в което написа, че в случай че не изплати дадена сума за разрешаване на иск против него, юристът обществено ще подаде правна тъжба против Мартин.

В отговор на това Дракър съумяла да притегли „ един от най-хубавите юристи в Лос Анджелис “ , с цел да отбрани изпълнителя против „ унищожителното изказване “.

sued for over $3 million by ex-manager for alleged breach of contract
— R.Glitz (@republic_glitz)
„ Излишно е да споделям, че изказванието в последна сметка в никакъв случай не видя бял свят “, твърди Дракър , заявявайки, че „ за следващ път “ е „ избавила кариерата на Мартин “ с „ изключителните си управнически и консултантски услуги ".

Въпреки че оправянето с тези въпроси е било „ част от работата “ за Дракър, тя твърди, че не е „ получала компенсацията от Мартин Юнити, която заслужава “ .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР