РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Наредбите за хазарта, строителството на училища

...
РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Наредбите за хазарта, строителството на училища
Коментари Харесай

Законодателите от Вирджиния са готови да разгледат предложените от Йънгкин изменения, налагат вето на възобновена сесия

РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Наредбите за хазарта, строителството на учебни заведения и държавният бюджет бяха в дневния ред на законодателите от Вирджиния, които се завръщат в Ричмънд в сряда, за помислете за препоръчаните от републиканския губернатор Глен Йънгкин промени в законодателството и неговия рекорден брой несъгласие.

Демократите, които управляват Общото заседание, нямат задоволително бройки, с цел да преодолеят ветата на Йънгкин без поддръжката на Републиканската партия, само че техните водачи алармираха, че възнамеряват да отхвърлят доста от препоръчаните от него промени, в това число множеството от тези, които той направи в законопроекта за двугодишния бюджет. Пренаписването на проекта за разноски от Йънгкин – той е внесъл повече от 200 промени – беше толкоз обстойно, че надвиши пълномощията на губернатора, споделят законодателни водачи.

„ Ако мислите за губернатора като за хирург, конституцията позволява секване и завивки, само че не и трансплантации на органи. И неговите 233 ремонти се пробват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР