РИЧМОНД, Вирджиния — Четирима чуждестранни граждани бяха обвинени в четвъртък

...
РИЧМОНД, Вирджиния — Четирима чуждестранни граждани бяха обвинени в четвъртък
Коментари Харесай

4 обвинени в транспортиране на оръжия на кораб, който беше засечен от 2 SEAL, които загинаха

РИЧМОНД, Вирджиния — Четирима задгранични жители бяха упрекнати в четвъртък в превозване на хипотетични създадени в Иран оръжия на транспортен съд, хванат от Съединени американски щати. военноморски сили в Арабско море предишния месец. Двама военноморски тюлени починаха по време на задачата.

Наказателната тъжба, разпечатана в четвъртък в американския областен съд в Ричмънд, твърди, че четиримата обвинени – всички носещи пакистански персонални карти – са транспортирали обвинени създадени в Иран ракетни съставни елементи за вида оръжия, употребявани от бунтовническите сили на Хусите при последните офанзиви.

„ Потокът от ракети и други съвременни оръжия от Иран към бунтовническите сили на Хусите в Йемен заплашва хората и ползите на Америка и нашите сътрудници в района “, сподели заместник-главният прокурор Лиза Монако в известие за вести.

Съединени американски щати. чиновници споделиха, че операторът на специфичната война на Военноморски сили 1-ви клас Кристофър Дж. Чембърс се е качвал на лодката на 11 януари и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР