Ричард Кийс твърди, че реферът от Висшата лига Майкъл Оливър

...
Ричард Кийс твърди, че реферът от Висшата лига Майкъл Оливър
Коментари Харесай

Ричард Кийс удвоява теорията на Майкъл Оливър след спора между Ливърпул и Манчестър Сити

Ричард Кийс твърди, че реферът от Висшата лига Майкъл Оливър е „ безупречен “, а VAR е „ загуба на време “ в мачовете, които той управлява.

Оливър не даде на Ливърпул дузпа от последния издих в неделното тъждество против Манчестър Сити на Анфийлд, откакто повдигнатият крайник на Джереми Доку се сблъска с ребрата на Алексис Мак Алистър.

Насред рухването, телевизионният водещ Кийс удвои предходните си рецензии към основния арбитър на Висшата лига - което допуска, че други длъжностни лица се опасяват от него.

Кийс разгласява на X: „ Докато някой във VAR не откри смелостта да каже на Оливър, че е станал неточност, която видяхме да се случва на Анфийлд през вчерашния ден - и през множеството седмици другаде - ще продължи да се случва. Казах всичко през този и предишния сезон. Той счита, че е безукорен. VAR е загуба на време, когато той е на терена. “

Кийс отива по-далеч в своя абсурден онлайн блог, като написа: „ Какво е обядвал Юрген Клоп, в случай че е считал, че Стюарт Атуел ще каже на Майкъл Олив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР