Ричард Хамънд е решил да продаде част от колекцията си

...
Ричард Хамънд е решил да продаде част от колекцията си
Коментари Харесай

Защо Ричард Хамънд продава част от автомобилите си

Ричард Хамънд е решил да продаде част от сбирката си от типичен коли и мотоциклети. Целта му е да финансира своето ново телевизионно предаване за възстановяване на типичен коли " Работилницата на Ричард Хамънд ", което следва да бъде предавано по Discovery+.

Хамънд е решил да се раздели с общо осем возила от своята сбирка на търг, проведен от Silverstone Auctions на 1 август, написа DriveTribe.

И преди някой от най-верните почитатели да се тормози, прецизираме, че Оливър, както Хамънд кръсти неугледния Opel Kadett, с който обиколи Ботсвана в едно от специфичните издания на Top Gear, остава на несъмнено в неговия гараж.
 Снимка 540183

Бившият водещ на паметното автомобилно предаване Top Gear е избрал да се раздели със следните типичен и много редки машини:
Bentley S2 от 1959 година Porsche 911 Turbo от 1969 година мотоциклет Sunbeam Model 2 от 1927 година Lotus Esprit Sport 350 от 1999 година, от който са създадени единствено 48 броя в целия свят Velocette KSS Mk1 от 1932 година Moto Guzzi Le Mans Mk1 от 1977 година  Снимка 540181

Тук са и други два мотоциклета, които Хамънд си е купил надлежно за 40-ия и 50-ия си рожден ден. Всяка от машините ще бъде продадена на правилото " без запас ", което значи, че няма ограничавания за цената.
 Снимка 540184

Хамънд признава, че е обмислял да добави и своя Ford RS2000 към колите, които желае да продаде, само че по-късно размислил и решил да го предложи на различен търг в Силвърстоун през септември.
 Снимка 540182

" Удоволствие е за нас да приветстваме Ричард Хамънд не просто като клиент, само че и като участник в нашия търг. Очевидно колите и мотоциклетите, които той ще предложи, имат особено място в сърцето му, тъй че съм сигурен, че 1 август ще е ден, в който той ще изпита доста смесени усеща и страсти. Въпреки това сме уверени, че с наша помощ той ще успее да развие сполучливо своя нов бизнес - начинание, в което му пожелаваме триумф и шанс ", разяснява Ник Уейл, ръководещ шеф на Silverstone Auctions.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР