Риболовът е голяма тръпка и това го знае всеки, който

...
Риболовът е голяма тръпка и това го знае всеки, който
Коментари Харесай

Тънкостите на улова на Чудовищни шарани

Риболовът е огромна тръпка и това го знае всеки, който най-малко един път е хващал въдица в ръка в опита да улови някоя риба.

Понякога се получава, от време на време не, само че опитните риболовци знаят, че човек не трябва да се отхвърля. Знаят също по този начин, че колкото по-голяма е уловената риба, толкоз по-силна е тръпката от прекарването.

Том Доув и Нийл Спунър знаят това прелестно, тъй като са хващали не една и две огромни риби. Ще продължат да го вършат и в новия седми сезон на предаването  " Чудовищни шарани ".
 Снимка 612473

Както подсказва заглавието, двамата няма да ловят какви да е риби, а единствено шарани и то колкото се може по-големи. Знаейки, че всяко езеро предлага разнообразни условия и може да покрие целия набор на модерния лов на риба на шарани, ще ни покажат тънкостите, които са усвоили.

В четирите епизода от сезона Том и Нийл ще се насочат към четири разнообразни точки в Европа, където ще се опитат да заловен " чудовищни " шарани. Техните спирки ще бъдат Лак дю Салагу в южна Франция, язовира Ореляна в югозападна Испания, парка Брента в Италия и Евро Аква в Унгария.

Именно последното е дом на един голям шаран с тегло от 50 кг, както и на още няколко риби, които тежат над 40 кг.

Премиерата на  " Чудовищни шарани " е на 1 април от 22 ч. по Viasat Explore
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР