Рибар улови“ човешки крак край Виена в канал, по който

...
Рибар улови“ човешки крак край Виена в канал, по който
Коментари Харесай

Рибар се натъкна на зловеща находка във водите край Дунав

Рибар " улови “ човешки крайник край Виена в канал, по който минава река Дунав. Мъжът помислил, че е хванал огромна риба, само че когато изтеглил кордата си, попаднал на ужасяващата находка, оповестяват австрийските медии.

Австриецът е уведомил полицията, която пристигнала с водолази. От водата са извадени още елементи от човешко тяло, измежду които и глава, показва осведомителния канал ОЕ24, представена от bTV.

Останките са били обаче толкоз разложени, че в началото не е било допустимо да се дефинира полът на натрупа. По-късно е обяснен, че починалият е мъж. Криминалистите би трябвало да открият дали става дума за закононарушение, трагичен случай или самоубийство.

Случаят припомня за закононарушение, осъществено единствено на към 70 километра югоизточно от канала Мархфелд през март 2018 година Тогава Алфред У. убива 28-годишна продажница и изхвърля елементи от тялото ѝ в езерото Нойзидлер. Други остатъци от нея са открити в дома му. 64-годишният мъж получи доживотна присъда през 2021 година, напомня " Билд “.

Той към този момент е бил в пандиза повече от три десетилетия поради разнообразни прояви на принуждение над дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР