Риана очевидно има намерение да превърне раждането си в грандиозно

...
Риана очевидно има намерение да превърне раждането си в грандиозно
Коментари Харесай

Раждането на Риана ще бъде грандиозно, няма да е в болница

Риана явно има желание да трансформира раждането си в грандиозно събитие. Горещата певица от Барбадос към този момент кацна в родната си страна, където счита да роди. Не си мислете обаче, че Риана ще има нормално раждане в първокласна болница, водено от екип от лекари. Бебето й ще проплаче в личното й имение, заобиколено от най-близките дами в живота на майка му.

Певицата не щади средства, с цел да се приготви с всичко належащо за огромното събитие. В имението, което коства близо 20 млн. евро, ще има особено помещение за раждането, снабдено с нужното съоръжение, в това число и с басейн, в който бебето ще поеме първия си мирис. Малкото дребосъче ще бъде изродено от приятелката на певицата Сонита Александър. До Риана в огромния миг ще бъдат най-важните и околните дами в живота й.

Докато чакат бебето да се роди, гостите на певицата ще имат опция да се насладят на разнообразни спа процедури, както и да си създадат маникюр и педикюр. Появата на мъничето пък ще бъде последвана от грандиозно празненство, на което ще участват другари и родственици на двойката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР