Риана, която стана майка през май миналата година, вчера се

...
Риана, която стана майка през май миналата година, вчера се
Коментари Харесай

Риана взриви сцената с прекрасна новина: Бременна е с бебе номер 2

Риана, която стана майка през май предходната година, през вчерашния ден се завърна на сцената на State Farm Stadium в Аризона. Поводът беше полувремето на Супербоул , като взриви публиката с изключение на с наелектризиращо осъществяване, и с невероятна вест .

34-годишната певица потърка коремчето си – загатвайки, че с нейния сътрудник, A$AP Rocky, чакат второ бебе. Представители на Риана потвърдиха прелестната вест пред ET малко след осъществяването ѝ на сцената.

 Риана Getty

Новината изненада мнозина, само че съгласно източник на ET това е било фантазията на Риана и A$AP.

Риана обожава да бъде майка и това е най-голямото ѝ достижение в живота. Тя и A$AP постоянно са желали да усилят фамилията си и да имат още едно бебе дружно “, твърди източникът. " Да бъде майка е сбъдната фантазия за Риана и тя толкоз доста се гордее с това. "

Така след няколкогодишно неявяване от музикалната сцена поради раждането на първото си дете, Риана взриви упованията на всички с енергично осъществяване и доста специалнен посетител на сцената – нероденото си бебче.

Певицата не е издавала албум от 2016 година, само че потвърди на милионните си почитатели, че не е изгубила форма и е способна да направи ужасно шоу на сцената .

 Риана Getty

Според близки до нея тя се е чувствала същински щастлива, до момента в който се подготвяла за спектакъла, който е едно от най-гледаните събития в Съединени американски щати. A$AP Rocky и техният наследник - роден през май - са участвали на нейните подготовки.

По време на конференцията преди шоуто, която се организира в четвъртък , Риана призна, че въпреки завръщането назад под светлината на прожекторите от време на време да наподобява непостижимо, тя счита, че опцията ѝ да се показа на Super Bowl идва в точния миг от живота ѝ. Оказва се, че майчинството я е направило по-сигурна от всеки път, че може да се оправи с предизвикването.

Когато станеш майка , има нещо, което просто се случва, когато чувстваш, че можеш да се оправиш с всичко на света, можеш да направиш всичко “, показа тя. „ Супербоул е една от най-големите подиуми в света. Така че, колкото и ужасно да беше – тъй като не съм излизала на сцената от 7 години – има нещо вълнуващо в това предизвикателство. И е значимо за мен да направя това тази година . Важно е и синът ми да види това. “
                             

По време на изявление със Зейн Лоу в Apple Music 1, A$AP също показа вълнението си от идното показване на Риана: „ Развълнуван съм тъкмо като вас, в случай че не и повече . “

А в този момент към този момент знаем, че бъдещият баща на второ бебче несъмнено има защо да бъде разчувствуван!
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР