Риана и A$AP Rocky най-после разкриха името на момченцето си.

...
Риана и A$AP Rocky най-после разкриха името на момченцето си.
Коментари Харесай

Риана и A$AP Rocky разкриха името на детето си

Риана и A$AP Rocky най-сетне разкриха името на момченцето си. Вестник " DailyMail " получи ексклузивно копие от акта за раждането му, от който излиза наяве, че то се споделя РЗА Ателстън Майерс. Смята се, че наследникът на двамата изпълнители е кръстен на 53-годишния продуцент - RZA (Риза), водач на Wu-Tang Clan, основан през 92-а в Стейтън Айлънд. След раждането си Риана неведнъж е намеквала за името, като носеше облекла, изобразяващи Wu-Tang Clan, в който влизат RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и починалият Ol` Dirty B**tard.

Забележително е, че в удостоверението за раждане е посочено, че РЗА е получил второто име на татко си - Ателстън. Освен това се показва, че дребният е роден в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.

Двойката несъмнено са почитатели на клана, самият Роки през 2015-а си сътрудничеше с Raekwon в песента Fly International Luxurious Art.
Wu-Tang Clan са една от най-емблематичните рап групи на всички времена, както като колектив, по този начин и като соло реализатори и продуценти. RZA, с същинско име Робърт Фицджералд Дигс, е най-изтъкнатият член, продуцирал множеството албуми на групата и на съответните ѝ членове. Той е издавал солова музика под името Bobby Digital.

A$AP Mob, колективът, към който принадлежи пък Роки, също си печели съпоставения с именитата група при започване на своето битие. Подобно на Wu-Tang, тя включва редица високопоставени съществени членове.

А иначе Рири и A$AP чакат второто си дете. На 12-и февруари, когато се организира Super Bowl Риана се появи с пораснало коремче, облечена в алено. По време на Met Gala тя показа, че втората й бременност е много по-различна от първата.

 

 

Двамата артисти са другари и сътрудници от повече от десетилетие и даже посещават дружно събития на аления килим през последните години, само че едвам в края на 2020 година те публично станаха двойка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР