Риана и A$AP Rocky, които в момента очакват второто си

...
Риана и A$AP Rocky, които в момента очакват второто си
Коментари Харесай

Има ли сватба? Риана и A$AP Rocky предизвикаха слухове за таен брак

Риана и A$AP Rocky, които сега чакат второто си дете, провокираха клюки за скришен брак, откакто певицата се появи на Met Gala в булчинска рокля.

A$AP Rocky and Rihanna attend The 2023 Met Gala.
— @21metgala (@21metgala)
Изпълнителката на “Love on the Brain ” изуми в спиращ дъха бял тоалет на Valentino, включващ украсено с цветя покривало и дълъг шлейф. Тя добави външния си тип с бижута на Cartier на стойност 25 милиона $ - макар че брачен пръстен сигурно липсваше на ръката ѝ.

" It's Valentino, baby. " Rihanna walks the carpet at the.
— Variety (@Variety)
Решението на Риана да носи бяло накара доста почитатели да повярват, че двойката скрито си е споделила „ Да “.

„ Ще изляза на крайници тук и ще кажа, че мисля, че това е намек от Риана и ASAP, че са се оженили “, туитна един почитател. „ Тя закъснява, идва последна и е в булчинска рокля. “; „ Имам възприятието, че Риана е омъжена #MetGala “, написа различен.

Някои обаче спекулираха, че в случай че към момента не са женени, това може да се случи скоро. „ Риана алармира, че те са на път да се оженят “, сподели четвърти човек.

Rihanna’s look for the 2023.

— Pop Base (@PopBase)
Дори в случай че Рири и Роки към този момент не са брачен партньор и брачна половинка, наподобява, че те въпреки всичко са изпълнили съвършено тазгодишната тематика в чест на наследството на Карл Лагерфелд, която е облекло в черно и бяло.

Риана и рапърът започнаха да се срещат при започване на 2020 година и разкриха, че чакат първото си дете две години по-късно. Приблизително по същото време Риана провокира клюки за годеж, само че двойката по този начин и не удостовери или отхвърли това.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР