Риалити звездите Никита и Боби Ръгбиста отново се носят на

...
Риалити звездите Никита и Боби Ръгбиста отново се носят на
Коментари Харесай

Никита и Боби Ръгбиста пак заедно

Риалити звездите Никита и Боби Ръгбиста още веднъж се носят на крилете на любовта, видя HotArena.

След като предишното лято слуховете твърдяха, че двамата са разграничени и не беше ясно ще съумеят ли да скрепят връзката си, през днешния ден Никита и Боби са още веднъж бясно влюбени. Оказа се, че огромната победителка в " Биг брат " Никита и звездната й половинка освен не са поставили завършек на връзките си, само че и не престават да градят общо бъдеще.

Само преди дни Борислав се похвали с най-новата облага на двойката. Луксозно жилище в Бояна, в което Никита и обичаният й са вложили доста финансови средства и предпочитание, с цел да замязя на мечтания дом. Скъпоплатен интериорен дизайнер се е погрижил жилището да е обзаведено по финален вик на модата.

Веднага откакто приключиха ремонта на новия си дом, Боби и Никита се върнаха в Швеция, където от години живеят и имат общ бизнес. Двамата нямат проекти скоро да се завърнат за непрекъснато в България. Ето за какво Боби шеговито разгласи, че новият апартамент е единствено за купони. Никита и Борислав са измежду най-популярните двойки у нас. Преди години мускулягата се прочу с присъединяване си в несъществуващия към този момент у нас формат " Биг брат ", където залюби Лили Клюкарката. Години по-късно изгря и звездата на Никита в същото шоу. Татуираната мацка притегли вниманието на феновете с изключение на с екстравагантния си външен тип и с непримиримия си дух и възприятие за правдивост.

Тунингованата брюнетка и Боби нямат брак, само че живеят щастливо от години. Борислав е приел за свое и детето на Никита от предходна връзка. Въпреки немалкото земетресения в връзките им двамата в никакъв случай не са слагали финален завършек на любовта си, а в противен случай - настояват, че възприятията сред тях са все по-силни с годините, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР