Риалити звездата Ким Кардашиян подаде съдебен иск срещу пластичен хирург

...
Риалити звездата Ким Кардашиян подаде съдебен иск срещу пластичен хирург
Коментари Харесай

Ким Кардашиян съди пластичен хирург заради реклама - slava.bg

Риалити звездата Ким Кардашиян подаде правосъден иск против еластичен хирург от Алабама, употребявал без позволение лицето и името й, с цел да популяризира набор от осъществявани от него процедури.

Съпругата на Кание Уест също се е подлагала на една от промотираните интервенции, наречена Vampire Facial. Признава обаче, че съжалява за това си решение, поради че по това време е била бременна и не е могла да взима обезболяващи.

В желае си Кардашиян акцентира, че доктор Чарлз Рънелс раздава рекламни брошури за процедурите, на които известната й фамилия участва в огромни букви.

Измамата, с която Рънелс се пробва да се възползва от мъчно градената популярност на госпожа Кардашиян, толкоз го е погълнала, че тя попада безусловно на всички места.

Дори на профилната му фотография в обществени мрежи се съставлява от един негов дребен кадър и фотос на Кардашиян, който е два пъти по-голям “, твърди юристът на известната най-вече със славата си Ким. Юристът изяснява, че когато клиентката му се е свързала с въпросния доктор, той освен е отказал да прекрати потреблението на лицето и името й, а даже изискал тя да му заплати за това.

Източник: monitor
Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР