Риалити звездата Джино Бианкалана е сред най-популярните личности у нас.

...
Риалити звездата Джино Бианкалана е сред най-популярните личности у нас.
Коментари Харесай

Гръм в Рая! Джино се раздели с красивата майка на дъщеричката си – уж я обожаваше, а я изтри от живота си!

Риалити звездата Джино Бианкалана е измежду най-популярните персони у нас. Почитателите му бяха във екстаз, когато той откри любовта в лицето на красивата лекарка Кристиана, а неотдавна двамата станаха и родители на прелестно момиченце. Не всичко, което наподобява съвършено в профил обаче е цветя и рози, както се оказа и в тази ситуация. Джино и  годеницата му са се разделили. Това допускат почитателите на риалити героя, защото е изтрил всички фотоси с лекарката в обществените мрежи. Пред „ Телеграф “ той съобщи, че не желае да разяснява тази тематика.

Двукратният победител от Big brother, като се изключи че изтри всичките си фрагменти с Кристиана, качи и няколко видеоклипа, свързани с разлъка.

„ Ако дефинитивно те отрежа от живота си, разбери нещо, ти евентуално сама си ми дала ножиците “, гласи един от тях. Докторката също е премахнала фотосите си с бащата на детето й от персоналния си профил в Инстаграм.

Джино се среща

с Кристиана в болничното заведение, в която тя работи, преди към 4 години. Миналата година през август месец Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак в Чикаго, където живееха дружно.

В същия ден двамата оповестиха публично, че ще станат родители на момиченце и спретнаха празненство за откриване на пола на бебето с розов пушек.

На 25 януари  дребната Данаила се появи на бял свят. Като татко звездата се оправя доста добре, разяснява самият той в утринното предаване по NOVA “На кафе “. Това се вижда и от многото клипове и фотоси, които споделя с дребното си момиченце.

Но по този начин и не излиза наяве къде се провалиха с Кристиана в опитите си да бъдат устойчиво семейство.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР