Риалити предаванията, които предизвикват участниците и техните физически и психически

...
Риалити предаванията, които предизвикват участниците и техните физически и психически
Коментари Харесай

Новото приключенско риалите, което се задава

Риалити предаванията, които провокират участниците и техните физически и душевен благоприятни условия, са измежду най-успешните в международен мащаб.
 От риалити на риалити - звездите, които още веднъж са на дребния екран, само че в друго предаване
От риалити на риалити - звездите, които още веднъж са на дребния екран, само че в друго предаване

Тв рокадите на новия сезон

Като Survivor е един подобен образец. От bTV обаче са решили да ни потопят в едно напълно ново и друго риалити - Million Dollar Island, което у нас ще бъде осъществено под името  " Островът на 100-те гривни ".

И незабавно би трябвало да стартираме с наградния фонд, който е в действителност огромен - става дума за 300 000 лв.. В предаването ще забележим по какъв начин 30 непознати участници отиват на място, в което надалеч от всичко всекидневно създават свои закони на общността.

Действието ще се развива на изолиран тропически остров посред океана, а огромното благосъстояние ще бъде гривната. В нея са съсредоточени освен властта и парите, само че и голямата цел. Всички участници ще стартират с равен брой гривни, които ще дават отговор на избрана стойност.
 Снимка 657209

Докато са на острова, приключенците ще печелят и губят гривни, като се състезават в различни предизвикателства или да получават такива и от други участници. Ето за какво благополучието на всеки един ще зависи директно и от хората, с които се обкръжава.
 Валерия Дакова от Ергенът 3 и секси фотосите ѝ в обществените мрежи
Секси провокациите на Валерия от Ергенът 3

Секси фотоси и секси долни дрехи

До финала ще доближат единствено трима играчи, които на китката си има най-много събрани гривни. Подготовката на риалити шоуто към този момент тече, като кастингът за присъединяване започва от 13 март. Повече за него има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР