Риалити героят Петър Петров, който нашумя с участието си в

...
Риалити героят Петър Петров, който нашумя с участието си в
Коментари Харесай

Петър от „Фермата” фалира, започна работа в кол център

Риалити героят Петър Петров, който нашумя с присъединяване си в предаването „ Фермата ”, към момента не може да упражнява специалността си. Преди коронакризата сексапилния мачо работеше като водач на пътнически аероплан, само че след това бе скъсен. Всички спестени пари, които заделил, плейбоят пръсна по дами и почивки. После му се наложи да разгласи колата си за обмен, с цел да върже двата края. За благополучие, мачото към този момент си е намерил друга работа – той се труди в прът център против обичайно възнаграждение.

„ Тъй като съм приключил лицей в Германия, знам добре немски език. Работя от у дома за немска компания, беседвам с клиентите й. За страдание, авиацията е евентуално в топ 3 на засегнатите от пандемията промишлености. Навремето страната плащаше образованието на водачите, след което огромна част от тях отиваха в чужбина. Аз съм тъкмо противоположният случай – дадох 100 000 лв. персонални средства, с цел да стана водач и останах в България. Държавата ни обаче се отнася доста несериозно към авиацията. Чувам по какъв начин се поддържат ресторантьори, само че за авиацията няма такова нещо. Ние бяхме оставени на произвола на ориста ”, ядосва се Петър.

Докато участваше във „ Фермата ”, водачът се трансформира в любим на женската публика. Най-напред той се задяваше с плеймейтката Жанета Осипова, след това се трансферира на победителката Хепи Ванче, флиртуваше с актрисата Даяна Ханджиева, а най-после омота в мрежите си и Антония Сандова, която му стана публично гадже. Художничката от Асеновград дълго точеше лиги по летеца, само че връзката им стартира след края на шоуто. Тя оповестиха, че са двойка точно на празника на влюбените Свети Валентин, само че единствено месец по-късно се разделиха и изтриха общите си фотоси от обществената мрежа.

Известно е, че Антония има заможни родители, които се занимават със строителен бизнес. С парите на фамилията си тя финансирала новите си силиконови импланти – общо 700 кубика, с които обилно е напълнила пазвата си. Говори се, че Петров се захванал със Сандова тъкмо поради положителното й материално състояние. Тя му правела скъпи дарове и го обгрижвала, пътувал и до Дубай на нейни разходи. „ Тази кака е богата и Петър е обслужващ съкровен личен състав! ”, „ Родителите на момата имат здрав бизнес и за безработния водач не е било проблем да се подсигури финансово ”, разяснява се в обкръжението на Антония.

След като коронакризата удари плейбоя, той крепко закъса финансово. Пред свои другари се ожалил, че му се наложило да пусне за обмен персоналния си автомобил, с цел да върже двата края. Имал изтеглен и банков заем, който се налагало да погасява всеки месец. Впоследствие на капризната Сандова й писнало да го устоя, по тази причина му умъртвила шута. Все отново Петър извадил шанс и съумял да си стъпи на краката, започвайки работа в прът центъра. Заплатата му там е към 2500 лв., настояват осведомени. Мачото обаче не крие, че търси други благоприятни условия за себе си, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР