Резултатите от социологическите проучвания водят до един извод – че

...
Резултатите от социологическите проучвания водят до един извод – че
Коментари Харесай

Политолог: Социологията показва, че местните избори не са предрешени

Резултатите от социологическите изследвания водят до един извод – че изборите не са предрешени, съобщи политологът Борис Попиванов. Данните демонстрират, че неяснотата ще се задържи и след първия тур, добави той пред Нова телевизия.
По думите на политическия анализатор това, че доста хора не са решили изрично за кого да гласоподават, ще поддържа до последно интригата и може да обърне изборните резултати.

Очевидно е, че гласоподавателите към момента не са решили по какъв начин ще гласоподават на тези избори. Това пък сподели политологът Антоний Гълъбов. Особено по-младите гласоподаватели доста постоянно вземат решение за кого да гласоподават в самия избирателен ден, добави той.

Местните избори са малко по-сложни. На първия тур се избират общинските съветници, което значи, че значимите избори за общините са на 27 октомври. От резултатите от тях ще зависи мобилизацията на за вота на втория тур. Когато се дават обещания от кмета за ръководство на града, би трябвало да е ясно дали те могат да бъдат изпълнени, уточни Гълъбов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР