Резултатите от кръвните тестове на 36-годишния мъж, който през миналата

...
Резултатите от кръвните тестове на 36-годишния мъж, който през миналата
Коментари Харесай

Очакват се резултатите от кръвните проби на шофьора, блъснал пешеходец и 7 коли

Резултатите от кръвните проби на 36-годишния мъж, който през предходната седмица сътвори безпорядък с несъответстващото си шофиране в града, стават ясни през днешния ден.

Блъсната пешеходка и 7 ударени автомобила. Това е резултатът от несъответстващото държание на 36-годишния Радослав от добричкото село Одърци.

Случилото се обаче има предистория. Мъжът напуща дома си два часа по-рано след фамилен скандал, а в полицията получават сигнал от татко му.

За мъжа има данни, че е с биполярно разстройство и е с тази диагноза от 19-годишен.

След като е арестуван, мъжът е отведен в болница поради несъответстващото му държание. Там откриват, че има висока температура. От прокуратурата оповестиха, че мъжът скоро е лежал в добричката психиатрична болница, а съгласно татко му е приемал мощни лекарства.

С решение на Районния съд мъжът беше настанен за 30 дни в психиатрия.

Не е изключено мъжът да избегне наказателна отговорност, макар че е рецидивист на пътя. Санкциониран е 30 пъти, най-често за висока скорост. През 2012 година книжката му е отнета, защото губи всички контролни точки. През 2016 година се явява на изпит и възвръща правоспособността си, макар всички нарушавания.

На 2 юни, по време на случая, Радослав още веднъж е недееспособен. Ден по-рано е спрян от пътни служители на реда и книжката му е отнета за повторно заради неплатени санкции.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР