Резултатите от изборите би трябвало да накарат всички, както ние

...
Резултатите от изборите би трябвало да накарат всички, както ние
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нуждаем се не само от правителство, а и от работещ парламент

Резултатите от изборите би трябвало да накарат всички, както ние сме се смирили, да се смирят - това съобщи пред публицисти в Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Хората към този момент са изморени, уплашени. Ясно е, че не се харесваме, по тази причина предложих неутрални хора. " - разяснява той. 

Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че с изключение на държавно управление, страната се нуждае и от парламент.

" С огромно почитание се отнасям към „ Възраждане ”, казусът там е идеологически, тъй като няма върху какво да стъпим. " - каза още Борисов.
Те („ Възраждане ” – бел. ред.) са за излизане от НАТО, Европейски Съюз, да не се влиза в Еврозоната, да не се подкрепя Украйна. „ Възход ” и Стефан Янев са се декларирали, единствено че ние, математически без „ Възраждане ” не може да съставим държавно управление. (…) Ако се произведат нови избори, каква ще е разликата? Пак същото ще се поучи, единствено че народът ще бъде доста зле. Затова споделяме, поставете си изискванията на контактната група и през нея да преговаряме, разяснява още Бойко Борисов.
Машините са пипани 100%, съобщи Борисов и настоя ЦИК да позволи компютърни експерти от всяка партия да ревизира софтуера на устройствата.

70 хиляди души да отидат до урните, единствено с цел да натиснат копчето „ не ”, поръчал съм на нашия секретар на партията да изиска сходно нещо, сподели още Борисов и посочи, че сигнал до прокуратурата не е подаван.

Стига сме месили прокуратурата, тя си има работа, не е инструмент на политическите партии да ни сдобрява, разяснява още Бойко Борисов.

Това, което предлагам аз е всевъзможен тип отстъпка, сподели още Борисов. съгласно него грешката на всички е, че и след изборите, още веднъж приказват предизборно.

Запитан дали има кандидат-премиер, Борисов сподели: В момента има над 200 индивида, подготвени за министър председател. Имаме ли написано върху какво депутатите ще гласоподават, все мераклии ще се намерят, сподели още Борисов.

Относно Кримския мост и изказванието за българска диря, водачът на ГЕРБ сподели:

Имам неприятен привкус от думата " българска диря ", тъй като и при атентата за папата се говореше за българска скледа и самият той сподели след това, че това не е правилно. Този камион се е движил през пет страни, маса време. Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като не може да мине границите, ще се самовзриви някъде, сподели той и добави, че във време на война всеки гледа да изхвърли напрежението на открито.

България е в интернационална изолираност. България наподобява грозно и нестабилна извън, акцентира още той. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР