Резултатите на водачите на FPV - дроновете вече надхвърля ефективността

...
Резултатите на водачите на FPV - дроновете вече надхвърля ефективността
Коментари Харесай

Падна рекордът на снайпериста Зайцев, руски войник унищожи с дрон над 300 украински бойци

" Резултатите на водачите на FPV - дроновете към този момент надвишава успеваемостта на известните снайперисти от Великата отечествена война - един съветски боец е унищожил повече от 300 бойци от въоръжените сили на Украйна благодарение на дрон, до момента в който героят на Съветския съюз Василий Зайцев - повече от 240 фашисти ".

Това съобщи в изявление за РИА Новости инструктор от Центъра за специфична тактичност и начална военна подготовка " Рокот ", представящ се с псевдонима " Пиночет ".

„ Един съветски FPV оператор умъртви повече от 300 души, това е индикатор за равнището на великия снайперист – героя на Съветския съюз Василий Зайцев “, сподели " Пиночет ".

По думите му образованието на оператор на FPV дрон лишава две-три седмици, а за снайперист са нужни най-малко шест месеца. Инструкторът също по този начин означи, че с цел да стреля, снайперистът би трябвало прикрито да се придвижи до линията на бойния контакт, да заеме позиция, да се маскира, да следи дълго време и да напусне в точния момент, откакто унищожи врага, до момента в който операторът на дрона може да работи на огромно разстояние.

„ В същото време обсегът му на цели е доста по-широк от този на снайпера. Това включва „ укрепени “ цели или цели в окоп, които снайперистът не вижда, и съоръжение, в това число танкове “, добави Пиночет.

 

Източник Факти.бг

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР