Резултатът просто ме порази! Опитайте този трик и няма да

...
Резултатът просто ме порази! Опитайте този трик и няма да
Коментари Харесай

Как лесно да почистите килима без никаква химия?

Резултатът просто ме порази! Опитайте този трик и няма да съжалявате! За да намалите разноските за препарати за разчистване на килима, които ви оферират да купите в магазина, си направете средство за разчистване сами. Този инструмент е по-евтин, без безконечен лист от химични детайли в състава и най-важното – ще почисти всичко.

Така, че ви трябват:

1 супена лъжица сода; 2 супени лъжици 70% оцет; топла вода, само че не вряща – 0,5 л; 1 супена лъжица течен препарат за миене на съдове Съд със междинен размер Пулверизатор

Приготвяне:

Вземете съд и смесете в него содата, препарата за миене на съдове, прибавете топла вода и оцет.

След като разтворът спре да се пени, можете да го излеете в пулверизатора. (Можете също по този начин да нанесете разтвора върху петната с гъба). Напръскайте повърхността, където има петна, изчакайте 30 секунди и почистете!

Вижте още: Почистете петната с натурално средство, което сте си създали сами

Всичко се почиства доста елементарно!

Не видях по-евтино и по-ефективно средство за разчистване на килими! Ако някой се интересува дали след процедурата килима мирише на оцет, можем да му отговорим, че не.

Сподете този сполучлив инструмент за разчистване на петната по килима на вашите близки и другари! Вероятно те също търсят натурално решение за техния дом!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР