Резервният вратар на Зенит Юрий Лодигин подкрепи хаштага #МанчиниАут под

...
Резервният вратар на Зенит Юрий Лодигин подкрепи хаштага #МанчиниАут под
Коментари Харесай

Вратарят на Зенит поиска оставката на Манчини

Резервният вратар на Зенит Юрий Лодигин поддържа хаштага #МанчиниАут под коментар в формалния акаунт на клуба в Instagram. Руският национал хареса известие на почитател на питерци, към което беше прибавен и въпросният хаштаг, ориентиран против старши треньора Роберто Манчини. По-късно Лодигин махна своя лайк под обявата, а самият коментар беше заличен, само че различен последовател сподели скрийншот, който удостоверява първончалната позиция на Лодигин.

" Вратарят Юрий Лодигин е взаимен с мнението ми във връзка наставника Роберто Манчини ", написа потребителят voronov90 под фотографията.
Манчини настрои почитателите на Зенит против себе си със слабите резултати от началото на сезона. Грандът от Санкт Петербург изостава с 10 точки от водача в шампионата Локомотив (Москва) и към този момент отпадна от Купата на Русия и Лига Европа. Запалянковците са недоволни и от това, че Манчини толерира чужденците в отбора за сметка на съветските футболисти.

Според медиите в Русия, в Зенит няма колектив и това е в основата на слабото показване на тима. Очаква се Манчини да бъде освободен след края на сезона. Премиер Лига 23 кръг, сряда 18 април  Зенит 19:30  Динамо (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР