рез седмицата евродепутатите приеха „Резолюция на Европейския парламент относно принципите

...
рез седмицата евродепутатите приеха „Резолюция на Европейския парламент относно принципите
Коментари Харесай

Евродепутат за Резолюцията: Предателство срещу България

рез седмицата евродепутатите одобриха „ Резолюция на Европейския парламент по отношение на правилата на правовата страна и главните права в България”. Как ще се отрази това на страната ни – в студиото на „ Неделята на NOVA” тематиката разяснява евродепутатът Александър Йорданов.

„ За нас това беше едно

огромно изменничество против България, което за следващ път Българска социалистическа партия реализираха благодарение на „ Демократична България”

в лицето на Радан Кънев. Резултатите демонстрират, че при гласуването Народното събрание е бил разграничен. Мнозинството, с към 20 души повече, са приели резолюцията против България. Екологичен потенциал не е бил единомислещ. За всички е ясно, че тук става дума за един ляво демократичен комплот против нашата страна”, сподели той.

„ Това е комплот против България, а не против ръководството, тъй като настоящето ръководство ще отмине, ще има други ръководства, обаче петното върху България остава”, безапелационен е Йорданов и акцентира, че това ще се цитира години наред. „ Ще има депутати, които ще се връщат към нея и ще я напомнят. Левите за следващ път сложиха своите тясно партийни ползи над здравия разсъдък, над професионалната обективност и над морала”, уточни Йорданов.

Той напомни, че единствено седмица по-рано Европейска комисия излезе с отчет на същата тематика. „ Докладът е писан от експерти, специалисти, които в действителност са се хванали за обстоятелствата такива, каквито са. Резолюцията обаче, е писана от политици и всеки от тях си е хванал своя тясно политически интерес. В нея

има вкарани персонални и бизнес ползи против България” ,

безапелационен беше евродепутатът.

„ България не е упрекната само за корупция при градежа на кораба „ Титаник”, за всичко друго е упрекната и то, дублирам, от леви, либерали, зелени и социалисти. Това са съперниците на България в Екологичен потенциал. Не е против държавното управление, против България е. В Резолюцията има тематики от преди този момент държавно управление. Тя влиза по всички точки в несъгласие с отчета на ЕК”, сподели още Йорданов.

„ Самата Резолюция е против върховенството на закона, а не пази, тъй като господство на закона в една страна е Конституцията. А този, който пояснява Конституцията не съм аз, не са публицистите, не е и митингът, а е Конституционният съд. Не може една партийно политическа резолюция на левичари да отхвърля върховенството на Конституционния съд при тълкуването на Конституцията.

Не одобрявам нито една от рецензиите, тъй като това е текст, който е афектиран за България .

България може без всеки от нас, единствено че ние не можем да съществуваме без България. Дали сме социалисти, дали сме леви, либерали и така нататък ние на първо време би трябвало да мислим за нашето родно място и да не позволяваме да бъде охулвана”, изясни евродепутатът.

Целия диалог чуйте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР