рез далечния ноември на 1995 г. принцеса Даяна дава интервю

...
рез далечния ноември на 1995 г. принцеса Даяна дава интервю
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития от приятелка на принцеса Даяна

рез далечния ноември на 1995 година принцеса Даяна дава изявление за предаването на Би Би Си "Панорама ".

Разговорът е избран за исторически, само че освен тъй като членовете на кралското семейство дават изявленията доста рядко по това време, а и поради шокиращото самопризнание на Даяна, че в брака й с принц Чарлз е малко "пренаселено " и в действителност са били трима, както самата лейди Ди споделя в изявлението.

Даяна засяга Камила Паркър Боулс, която е дългогодишна другарка на Чарлз още от годините преди той да се срещне с Даяна.

Даяна и Чарлз се разделят през 1992 година, само че след скандалното изявлението, от Бъкингамския замък реагират стремително - следва формален бракоразвод, който става факт през 1996 година

През октомври тази година стана ясно от обява на Sunday Times, че Мартин Башир от "Панорама " бил употребявал подправени документи, с цел да убеди Даяна за изявлението.

Смята се, че посредством документите той е заблудил брат й, че един от най-приближените чиновници на Даяна изнасял скъпа информация за кралското фамилията. Така е получил единодушието на принцесата за диалог.

Преди дни повече драма сътвори Роза Монктън, която е била много близка другарка на Даяна, само че и освен това – принцесата е кръстница на щерка й. Роза споделя пред че Даяна е била "употребена по подсъден метод " от Би Би Си.

Дори, че изявлението има прочут принос за преждевременната й гибел.

"Малко след изявлението Даяна се промени напълно. Много се притесняваше, че има някакъв скрит план против нея. Параноята я докара до концепцията, че принц Чарлз има връзка с една от гувернантките на синовете им. Страхът от подслушване я накара да промени номера на телефона си в двореца Кенсингтън " – споделя Роза Монктън.

"Интервюто промени живота на Даяна. Дворецът взе преждевременно решение да се разведат с принц Чарлз, а другата огромна неточност бе, че лишиха кралската й купа. Ако я беше запазила, надали на 31 август 1997 година щеше да бъде в колата на пийнал водач, назначен от Мохамед Ал Файед ", счита още Монктън.

Именно със сина на Мохамед – Доди Ал Файед, Даяна прекарва последния си ден.

След вечерята в хотел, двамата умират в злополука, за която се упрекват и преследвалите ги с мотори папараци.

Би Би Си изпратили извинения на брата на Даяна, че Мартин Башир му е посочил подправени документи. Вътрешно следствие на медийната корпорация показвало, че подправените документи нямат директна връзка с казаното от принцесата, само че въпреки всичко ще продължи вътрешното следствие.

Мартин Башир, създателят на изявлението, поставило завършек на брака на Даяна и Чарлз, е с неприятно здраве и не може да бъде разпитан, само че това ще се случи незабавно, щом се почувства по-добре.

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР