Рейчъл Макадамс е готова да посрещне второто си дете.Актрисата, станала

...
Рейчъл Макадамс е готова да посрещне второто си дете.Актрисата, станала
Коментари Харесай

Рейчъл Макадамс е бременна с второто си дете - slava.bg

Рейчъл Макадамс е подготвена да посрещне второто си дете.

Актрисата, станала известна с ролята си на Али в "Тетрадката ", беше видяна на разходка из града преди няколко дни. С защитна маска, чехли и лятна рокля, Макадамс гордо сподели коремчето си и удостовери слуховете за бременност, които се въртяха в мрежата отдавна.

През 2018 година стана ясно, че Рейчъл и приятелят й Джейми Линден са посрещнали първото си дете. Името на момченцето обаче към момента не е оповестено. Актрисата постоянно е пазила персоналния си живот надалеч от светлината на прожекторите и рядко приказва за фамилията си и живота вкъщи. Все отново тя разкри какво е възприятието да станеш майка за първи път.

"Хората споделят, че към този момент нямаш персонален живот. Но аз 39 години се радвах на себе си, писна ми. Много съм щастлива, че фокусът ми е преместен върху различен човек. Чаках дълго време за майчинството ", споделя Макадамс пред The Sunday Times. Звездата добавя, че това е най-прекрасното нещо, което й се е случвало.

Пандемията от ковид оказа помощ на актрисата да прекара още повече време със сина си. Тя споделя, че момченцето я забавлява всеки ден и не би прекарала и минута без него. Звездата и нейното семейство живеят отвън огромния град, само че напълно наоколо имат плантация, която постоянно посещават. "Гледаме животните, грижим се за цветята. По-скоро аз го върша, а той яде по през целия ден ".

Рейчъл Макадамс и Джейми Линдън са дружно от 2016 година и това ще е второто им дете.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР