Рейчъл Кътинг, директор по съответствието и информацията на Органа за

...
Рейчъл Кътинг, директор по съответствието и информацията на Органа за
Коментари Харесай

IVF: Повече от 100 пациенти в Guy`s and St Thomas` and Jessop Fertility „изложени на повредена течност за замразяване на яйцеклетки и ембриони“

Рейчъл Кътинг, шеф по сходството и информацията на Органа за човешко оплождане и ембриология (HFEA), сподели в сряда тя единствено проверява какво се е случило в Guy's and St Thomas', която се е свързала със 136 пациенти.

Г-жа Кътинг сподели: „ Компанията, доставяща продукта непосредствено на клиниките, ще знае тъкмо къде е отишъл посредством тяхната опция за следене Компанията също по този начин е длъжна да рапортува всички проблеми на MHRA.

„ Всички пациенти, за които има възможност да бъдат наранени, ще бъдат известени от тяхната клиника. Надяваме се, че това дава убеденост на всеки обиден. "

Неравнопоставеност на плодовитостта при самотни дами

Д-р Дженифър Хил, медицински шеф на фондацията на NHS Foundation Trust на Sheffield Teaching Hospitals, сподели пред Sky News, че са разпознали 29 пациентки на Jessop, които са имали замразени яйцеклетки или ембриони Август 2022 година, когато са употребявали съответната партида артикул.

Тя сподели: „ Можем да потвърдим, че 28 от тях не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР