Ревюто на Виктория Бекъм в Седмицата на модата в Париж

...
Ревюто на Виктория Бекъм в Седмицата на модата в Париж
Коментари Харесай

Ревюто на Виктория Бекъм на Седмицата на модата в Париж бе прекъснато от активисти за правата на животните

Ревюто на Виктория Бекъм в Седмицата на модата в Париж беше прекратено от деятели от групата за отбрана на животните Peta.

49-годишната жена дизайнерката, която откри популярност в поп групата Spice Girls, сподели своята сбирка есен/зима 2024 в петък. Участниците в акцията станаха по време на шоуто и потеглиха по пистата паралелно с моделите, до момента в който държаха табели с надпис „ вива веганска кожа “.

На тениските им пишеше: „ Животните не са плат. Обърнете тил на животните кожи. " Хората за етично отношение към животните (Peta) споделиха, че макар че марката на Бекъм е забранила потреблението на кожи и екзотични кожи, „ към момента употребява огромно количество грубо добита кожа, изключително телешка кожа “.

Не- облага организация сподели, че също по този начин е щурмувал стилните сцени на Coach в Ню Йорк, Burberry в Лондон и Fendi в Милано този сезон. Президентът на организацията с нестопанска цел за Европа, Мими Бекечи, сподели: „ Никоя дреха или аксесоар не си коства принудително кръвопролитие и одраване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР