Революция при готвенето у дома обещава иновацията на SamsungИновативната фурна

...
Революция при готвенето у дома обещава иновацията на SamsungИновативната фурна
Коментари Харесай

Умна фурна готви две ястия едновременно

Революция при готвенето вкъщи дава обещание нововъведението на Samsung

Иновативната фурна Dual Cook Flex на Samsung разрешава на потребителите да подготвят разнообразни типове ястия по едно и също време

Samsung вкарва на пазара новаторска фурна, която дава опция за подготвяне на две ястия по едно и също време и без значение едно от друго. Dual Cook Flex дебютира на профилираното ревю EuroCucina в Милано и ще бъде налична на българския пазар още през месец май.

Фурната може да се раздели на две обособени елементи, всяка от които се ръководи самостоятелно, а сгъващата се през средата врата обезпечава комфортен и акуратен надзор върху готвенето.

Samsung показа първата си Dual Cook фурна през 2006 година, а новата Dual Cook Flex прави голяма крачка напред. Технологията Dual Cook разделя огромната 75-литрова фурна на две обособени елементи с преносима бариера, позволявайки да се подготвят по едно и също време няколко ястия при разнообразни време, режим на готвене и температура.

Новата гъвкава врата е основана по метод, който разрешава отваряне единствено на горната част на вратата на фурната, до момента в който долната остава затворена. Така ястията могат да се ревизират, обръщат, заливат и подправят в горното поделение, без да се губи топлота в долното.

Благодарение на смарт характерностите на Dual Cook Flex, потребителите получават удобството на отдалечено наблюдаване и надзор върху готвенето през своя смарт телефон когато и да е и на всяко място, акцентират от Samsung.

Потребителите могат да следят и управляват фурната когато и да е и от всяко място, употребявайки особено смарт телефон приложение.

Новата фурна прави допустимо готвенето на главното ядене, да вземем за пример, в горното поделение, до момента в който се пече десерта за децата в долното, освен това без да се смесват миризмите сред двете отделения.

Dual Cook Flex отразява и потребителското търсене за умни уреди, подготвени за работа с IoT (интернет на нещата). С опцията за Wi-Fi връзка потребителите могат да следят и управляват фурната когато и да е и от всяко място, употребявайки особено смарт телефон приложение.

По този метод те могат да включат фурната да се загрява, до момента в който пътуват към дома си, да я изключат, до момента в който са в придвижване, а също и да ревизират и трансформират температурата на готвене или да нагласят таймера.

Функцията Auto Cook предлага още 40 авансово заложени настройки за подготвяне на храна без старания. Dual Cook Flex има и режим за самопочистване посредством пиролизната система, която топи мазнините и остатъците от готвенето.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР