Revo Car Wash предлага автоматично външно и обстойно вътрешно почистване

...
Revo Car Wash предлага автоматично външно и обстойно вътрешно почистване
Коментари Харесай

Защо е важно редовно да миете колата си?

Revo Car Wash предлага автоматизирано външно и обширно вътрешно разчистване на кола Пловдив . Днес експертите от автомивката ни дават няколко значими аргументи за какво да не пропускате постоянното миене на колата си.

Причина № 1 – Външен тип
Като начало колата просто наподобява по-добре. Тъжно е да се каже, че живеем в свят на хора, които вършат бързи преценки за другите въз основа на едно или две секунди първо усещане. Ако това усещане е, че излизате от мръсна кола , с цел да влезете в магазина, индивидът до вас може да допусна, че персоналните ви привички и семейството не са по-добри.

Причина №2 - Обща поддръжка
Почистването на екстериора на колата ви е идеалното време да ревизирате за неща, които може да не работят добре, да вземем за пример фарове и задни светлини; огледала и антени.
Заслужава да употребявате времето, до момента в който почиствате колелата, с цел да надникнете под шасито, с цел да сте сигурни, че нямате разхлабени или счупени кабели или маркучи. Износената спирачна течност да вземем за пример не е нещо, за което желаете да разберете, до момента в който шофирате.Потърсете хлабави проводници; скъсани кабелни връзки, хлабави връзки на батерията; разхлабени връзки на капака на въздушния пречиствател и така нататък Уверете се, че няма и разяждане на батерийните връзки.

Причина № 3 - Външно покритие
Колата ви е железна. Е, най-вече железни, макар че в наши дни се употребяват доста пластмаси на такива места като брони, обшивките на гумите и някои елементи за обшивка. Известно е, че металът ръждясва. Боята защищава автомобила от детайлите, които предизвикват наслойка. Боята от своя страна е предпазена от транспарантен пласт, което е това, което придава лъсканият ѝ тип.

Как замърсяването поврежда покритието?
Когато мръсотията се натрупва, тя улавя влагата. Тази влага и нечистотия по долните пластове в този момент са в непрестанен контакт с транспарантния пласт. Докато карате, вятърът, генериран от вашата скорост, е задоволителен, с цел да размести тази нечистотия и да направи дребни драскотини в транспарантното покритие. С течение на времето тези мънички драскотини стават по-големи и тогава стартира същинската тягост.
След като транспарантният пласт се повреди, мръсотията и влагата са в положение да обхванат изпод. След като транспарантният пласт изчезне, няма какво да отбрани боята.

Какво се случва, в случай че не миете колата си постоянно?
Е, в случай че имате огромен шанс и живеете в регион, където не вали постоянно, може би не доста.
По подигравка на ориста, колкото по-стара е колата, толкоз по-възможно покритието и да е по-добро и да защищава колата за известно време. Но по-новите коли, с модерния ни акцент да вършим всичко по-бързо и на ниска цена, имат по-некачествени бои и по-тънки транспарантни покрития.
Освен това, външният тип на боята е фактор за комерсиалната стойност, тъй че ви е наложително да я поддържате прелестно изглеждаща.

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР